Zumba

ZUMBA +18


WOENSDAG 18.15 tot 19.15 uur


Ontdek de onweerstaanbare wereld van Zumba met onze energieke en opzwepende lessen! Laat je meevoeren op het ritme van opzwepende muziek en ervaar de perfecte mix van fitness en plezier. Of je nu een doorgewinterde danser bent of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om in vorm te blijven, onze Zumba-lessen zijn geschikt voor alle niveaus.


Onze ervaren instructeur, Kris Martens, neemt je mee op een reis vol beweging, passie en positieve energie. Verbrand calorieën terwijl je geniet van diverse dansstijlen, van salsa tot merengue en alles daartussenin. Versterk je conditie, verbeter je coördinatie en ervaar de positieve effecten op zowel lichaam als geest.


Waar wacht je nog op? Laat de dagelijkse sleur achter je en kom de vreugde van Zumba ontdekken in een leuke en ondersteunende omgeving. Schrijf je nu in voor onze  lessenreeks en geef jezelf de kans om fit te worden op een manier die voelt als dansen op een feestje! Laat die calorieën smelten terwijl je straalt van plezier. Zet de eerste stap naar een gezondere en gelukkigere jij met onze Zumba-lessen!


De lessen gaan door op woensdag van 18.15 tot 19.15 uur. De lessen starten op woensdag 11 september 2024.

De prijs voor deze lessenreeks bedraagt € 165, verzekering inbegrepen.


Inschrijven voor deze lessen.Op woensdag 6 maart 2024 start er nog een 10-delige lessenreeks Zumba! Deze reeks is volzet.