Show

SHOW KIDS


ZATERDAG 13.30 tot 14.30 uur - 1e & 2e leerjaar

ZATERDAG 14.30 tot 15.30 uur - 3e & 4e leerjaar

ZATERDAG 15.30 tot 16.30 uur - 5e leerjaar t.e.m. 1e middelbaar

ZATERDAG 16.30 tot 17.30 uur - 2e t.e.m. 4e middelbaar


De dansstijl "Show Kids" is een energieke en veelzijdige dansvorm die speciaal is ontwikkeld voor kinderen. Deze stijl combineert elementen uit verschillende dansgenres zoals jazz, hip-hop, musical, en zelfs acrobatiek, en richt zich op het ontwikkelen van expressiviteit, coördinatie en podiumprésence bij jonge dansers.


Show Kids legt veel nadruk op expressie en theatraliteit. Kinderen leren om emoties en verhalen over te brengen door middel van hun dansbewegingen en gezichtsuitdrukkingen. Dit helpt hen om zelfvertrouwen op te bouwen en zich comfortabeler te voelen op het podium.

Show Kids helpt bij het ontwikkelen van basis fysieke vaardigheden zoals coördinatie, balans, flexibiliteit en kracht. Dit draagt bij aan de algehele fysieke ontwikkeling van kinderen.


In het kort, Show Kids is een vrolijke en veelzijdige dansstijl die kinderen niet alleen helpt om hun danstechnieken te verbeteren, maar ook hun expressiviteit, zelfvertrouwen en samenwerking bevordert. Het is een geweldige manier voor kinderen om hun liefde voor dans en muziek te ontdekken en te ontwikkelen.


De lessen gaan door op zaterdag in de Sporthal van Putte (Mechelbaan 604, Putte) en starten op 7 september 2024. 

De prijs voor deze lessenreeks bedraagt € 165, verzekering inbegrepen.


Inschrijven voor deze lessen.


SHOWDANCE 16+ danservaring noodzakelijk


WOENSDAG 19.30 tot 21.00 uur


Showdans is een opvallende en dynamische vorm van dans die gericht is op het creëren van visueel aantrekkelijke en entertainende optredens. In tegenstelling tot andere vormen van dans, waarbij de nadruk vaak ligt op technische vaardigheden of het vertellen van een verhaal, draait showdans voornamelijk om het vermaken van het publiek en het overbrengen van emotie en energie.


De lessen gaan door op woensdag en starten op 11 september 2024.

De prijs voor deze lessenreeks bedraagt € 200, verzekering inbegrepen.


Inschrijven voor deze lessen.


DancePeople on the Road 2023

A moment in time 2019

DancePeople doet de maskers af! 2022

DancePeople bekent kleur 2018